Listen to Voice-Overs in Kurdish Category

Search the voiceover artists in our database, search for samples and
select the best voice that complies with your project by using “Book This Voice Actor” button.


Kürtçe dil eğitimi aldım ve Kürt Dil Kurumundan aldığım belgelerim var. Daha önce bir çok televizyon kanalı için dizi, film ve çeşitli seslendirmeler yaptım. Hali hazırda iki şirket için Kürtçe çeviri ve seslendirme yapmaktayım.
read more
$ 30,00
Starting Price / / Max. Turnaround Time : 24 Hours
Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olup basın yayım alanında halen çalışmaktayım. 3 adet Kürtçeden Türkçeye, 2 adet Türkçeden Kürtçeye, 1 adet Arapçadan Türkçeye, 3 adet Osmanlıcadan Türkçeye çeviri, 4 adet de telif olmak üzere toplam 13 esere yazdım. Bunun dışında Kürtçe ve Türkçe icra edilmiş 15 güfte yazdım. Klasik Kürtçe edebi metinlerin tanıtımı ve açıklaması üzerine 33 bölüm radyo programı sundum. Profesyonel Seslendirme Alanları; - Kürtçe (Klasik ve Güncel Tüm Şiveler) - Osmanlıca (1200 - 1927 Arası Metindeki Sesler, Vurgular ve Tonlar Korunarak) - Klasik Kürtçe (Arapça - Farsça Karışık Metinler Dil Yapısı ve Vurguları Korunarak) - Türkçe (Sadece Profesyonel Urfa Şivesi)
read more
$ 30,00
Starting Price / / Max. Turnaround Time : 12 Hours
Lîstikvana şano û sînemayê,nivîskara metnên kurdî,hunermenda dublajê û mamostetiya psîko-drama dike bi zimanê kurmancî. Sinema ve Tiyatro oyuncusu,Metin yazarı, seslendirme sanatçısı ve psiko-drama eğitmenliği yapmaktadır.
read more
$ 70,00
Starting Price / / Max. Turnaround Time : 1 Hours
2009 yılından beri Kürtçe Dublaj ve dublaj yönetmenliği ve çevirisi yapmaktayım. Kürtçe piyasada bu işi on yıldır kesintisiz yapan 4-5 kişiden biriyim. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezunum. Kürtçe yayın yapan televizyon ve yayın evlerinde editörlük, redaktörlük, tv programları editörlüğü, metin yazarlığı ve gazetecilik yaptım. Aynı zamanda hakemli akademik yayın yapan Kürtçe Derwaze Dergisinin sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü yapmaktayım.
read more
$ 40,00
Starting Price / / Max. Turnaround Time : 1 Hours
1982 Mardin doğumluyum. İlk ve orta öğretimi Urfa, Mardin ve Batman'da tamamladım. Yüksek öğretimi Ankara (Hacettepe Üniversitesi), İstanbul (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) ve Mersin'de (Mersin Üniversitesi) okudum. Şuan hala Mersin Üniversitesi Turizm Rehberliğinde yüksek lisans eğitimine devam etmekteyim. Sinema kariyerime 2004 yılında Ercan Durmuş'un yönettiği "Gece 11:45" filmiyle başladım. Daha sonra Ali Kemal ÇINAR'ın yönettiği "Veşarti", "Gênco", "Di Navberê De" ve "Beriya Şevê" adlı Kürtçe filmlerde oyuncu olarak yer aldım. Ayrıca yönetmen M.Salih DEMİR'in "Cano" filminde oynadım. Sinema çalışmalarım kısa film yönetmenliği, görüntü yönetmenliği, belgesel çalışmaları ve sinema oyunculuğu alanında devam ediyor.
read more
$ 10,00
Starting Price / / Max. Turnaround Time : 24 Hours
0 records found.